keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

SM-kisa reissu

Nyt on korkattu elämän ekat yksilö SM-kisat sekä minun , että Hepun=)

Eli torstaina töiden jälkeen pakkasin "bingoon" tavarat, lapset, sekä Hepun ja eiku nenä kohti Vantaata. Isäntä jäi kotiin hoitamaan loppuja eläimiä!
Matka meni loistavasti ja perillä miehen siskon luona oltiin ihan ihmisten aikaan!
Auton purku ja eiku melkein samointein pää tyynyyn!

Perjantaina käytiin shoppailemassa ja illalla kohti Kirkkonummea ja iltakisoja!
(Viikonlopun aikana oltiin samassa teltassa Hepun sisko likka Siinan ja staffi Uunon kanssa ja porukka tuli hyvin toimeen. Mitä nyt Siina näytti Hepulle oman paikan ja kertoi hyvin selvästi mikä on hänen häkki ja kuka omistaja=) Ihana tyttö!)

A-kisa oli agi ja se näytti todella vaikealta. Kepeille vienti oli hieman haasteellinen ja siitä me ei sit selvitty ja Heppu luikahti putkeen. Ennen ja jälkeen keppien rata meni aivan nappiin=) No mut se ei auta, hylly mikä hylly! Mutta hyvillä mielin kuitenkin=)
B-rata oli hypäri ja se meni myös loistavasti paitsi Heppu meni renkaan ja kehikon välistä, eli tulos 5! Muuten tästäkin radasta olen tosi tyytyväinen!

Lauantaina olin shelttiyhdistyksen joukkueessa varakoirana! Ei siis päästy kisaamaan. Lapset lähti päiväksi korkeasaareen niin mie suuntasin Kirkkonummelle katselemaan hienoja suorituksia ja nauttimaan välillä niin ihanasta auringosta, mutta erittäin kylmästä tuulesta. Hienoja suorituksia todella oli ja paljon!
Lauantain ehdottomasti parhain ja iloisin asia oli kun ACE:n maksijoukkue voitti joukkue kultaa!

Koitti sunnuntai aamu! Siis minun aamu alko jo 04.00, vaikka kello oli soimassa vasta 06.50. Onneks pienesti kuitenkin torkahtelin =).
Hepun kanssa käytiin aamulenkki ja eiku nenä kohti Kirkkonummea! Matkalla (kisapaikalle reilu 50km) soittelin muutaman puhelun ja parhaat tsempit ja kannustukset sain vanhemmiltani<3, jotka jännäsivätkin koko päivän tietokoneen ruudun takana live stream lähetystä kisoista!!!

Me päästiin tosi toimiin joskus yhentoista jälkeen(hieman tuntui pitkältä odottaminen). Rata tuntu oikein mukavalta! Ei missään nimessä paha, mutta kuitenkin töitä piti tehdä. Rata meni todella sujuvasti! Yks putkeen vienti oli hieman hidas, ku Heppu käänty kattomaan mua, mutta meni kuitenkin eikä siitä kieltoa tullut.
Eli karsintaradan tulos oli 0 ja sijoitus 18/195.
Siis niin mieletön fiilis että sitä ei voi sanoin kuvailla. Olen toki miettinyt että jos palaset menevät kohilleen niin ehkä meillä on mahdollisuus finaaliin, mutta kuitenkin se tuntui niiiiiiiin kaukaiselta!
Edelleen meinaa silmäkulmat kostua kun sitä ajattelee! Mulle niin iso juttu! Heppu on vaan niin <3<3<3

Finaalirata näytti myös tosi kivalta. Kepeille vienti oli meille haastava, mutta muuten jos koira on mukana niin ei paha!
No kepit meni kuin menikin todella hyvin. Ei siis mitään ongelmaa! Ongelma tulikin ihan loppumetreillä kun A-esteen jälkeen alkoi loppusuora, jonne ei pitänyt mennä. Heppu tosin päätti et nyt riittää ja eiku A:n jälkeen loppusuoralle. No koirahan ei tehny mitään väärää vaan minä keskityin putkeen viemiseen ja unohin koko koiran!
Kuitenkin olen aivan mielettömän onnellinen koko päivästä, vaikka finaali radalla tulikin HYL.
Se että mä sain oman pään kasattuu näin isoissa kisoissa oli mulle ku lottovoitto ja se että Hepun kanssa tehtiin yhteistyötä niin mä en muuta tarvii! Tästä riittää iloa vielä pitkään!
Tän päivän mieleen painuvimmat suoritukset (yllätys sheltti) ekana karsinta radalta ku Jani Rautio ja Iisa päräyttivät sieltä nollan (toki myös Janin vaimon Jaanan pienoinen jännitys ei ihan unohdu, ihana) ja finaalissa vielä toisen nollan ja sijoittuivat sijalle 6, ollen paras medi sheltti! Mieletön suoritus!

Tässä muutama kuva finaaliradan tunnelmista! Kuvat: Sirpa Saari












Maksi yksilöitä en enää voinnut jäädä kattomaan, kun en ois jaksanu ajaa kotiin. Eiku tavarat kasaan ja lapset hakemaan. Lapset eivät ois millään halunneet vielä kotiin lähteä, mutta niinhän se on että kaikki kiva loppuu aikanaan.
Kotimatka oli melkein tuskaa ja varsinkin viimeset 50km. Onneks lapset olivat vielä hereillä niin en miekään nukahtanu. Kotona oltiin 00.30, HUH HUH!

Nyt on treeni into erittäin korkea ja eiku uusia haasteita kohti=)

Ei kommentteja: