torstai 27. kesäkuuta 2013

Keikkaa pukkaa, keikkaa .......

Taas on nenä kohti eteläistä Suomea! Jotenkin minusta tuntuu ettei oo pitkäkään aika, kun tätä Lieksa-Helsinki väliä ajelin, silloin toki hieman eri kokoonpanolla kuin nyt!
Nyt lähettiin perheen voimin Linnanmäki ym. reissulle! Eli mennään lasten toiveiden mukaisesti!

Koirat jäi ( minun historian eka kerta) koirahoitolaan! Hieman, vähän (paljon) mietitytti tämä vaihtoehto, mutta ajattelin että kerran se on kokeiltava!
Käytiin paikkaan etukäteen tutustumassa ja näytti ihan kivalta! Mikä parasta niin koirat pääsee koko ajan myös todella isoihin ulkotarhoihin! Ei siis tarttee nököttää sisätiloissa. Meillähän pojat ovat melkein aina ulkona silloin kun me ollaan kotona, niin tää ulkotarha on huippu juttu. Toki ulkotarhasta pääsee sisälle omaan pöksään!

No ennen lähtöä sit vietiin pojat uuteen hoitopaikkaan ja "hoitosedän" kommentti oli: näähän on reippaita ja sosiaalisia siihen verrattuna mihin oon tottunu! Mun pojat <3! No sit seuraava ihmetyksen aihe Jeppe 13v. Ei se oikeesti voi olla niin vanha ja niin virkee, Jeppe<3.
Sitten sisustin poikien lomakodin niitten omilla patjoilla, peitoilla ym. sillä välin pojat olivat jo lähteneet tutustumaan tarhaan ja olivat kuin kotonaan! Siis niin mahtavaa! Pojille sanottiin heipat ja sinne ne lähti tutkimaan paikkoja! Setä sano et nyt on vähä vähemmän koiria niin hän aukasee pojille vielä toisen aitauksen, kun nuilla näyttää tuota virtaa riittävän! Ja niinhän se aukas:) Nyt on pojilla missä juosta:) Saas nähä millä mielellä pojat ovat kunhan kolmen yön päästä ne pois haetaan!

Nyt siis ajellaan kohti Helsinkiä ja flamingoa! Ulkona +31, eli luojan kiitos volvossa on ilmastointi!

Näillä eväillä jatketaan kohti minilomaa;)

Ei kommentteja: