tiistai 21. toukokuuta 2013

Ah niin ihana kesä:)

Heips jälleen!
Niin mitäköhän on tapahtunut viime kirjoittelun jälkeen:) No ainakin Hepun kanssa on käyty Kuopion kisoista hakemassa kokemusta kera kolmen HYLyn.
Eka rata oli hypäri ja se meni aika mallikkaasti, mutta kepeille persjättö oli Hepulle liikaa ja Heppu ei suorittanut keppejä loppuun:( Muuten tyytyväinen!
Toka rata oli aksa rata! Ja voi pojat:) Ei voi syyttää koiraa (harmi), kun ohjaaja ei osaa linjata, ei juosta ym..... niin eihän siitä voi seurata muuta, kun kolme hylyä yhdellä radalla!
Kolmas rata oli myös agirata! Kaks töppäystä, ohjaajan nääs, siellä tuli ja sehän se riittääkin! Tässä radassa oli kuitenkin paaaaaljon hyvääkin! Kyllä me täältä vielä noustaan:)

Pikkusen kuitenkin nuo kisat jäi kaivelemaan, kun seuraavat ovatkin jo SM-kisat! Että treenattavaa riittää:)) Tie on vaan ylöspäin! Pitää hioa ja hioa niin jospa ne puuttuvat palaset löytyisivät!

Tämä aamu alkoi aivan ihanasti. Otin koirat kyytiin ja lähin keräilemään aurausviittoja(poppoon talkoita). Käveltiin poikien kanssa reilu 11km ja tosiaan samalla kerättiin aurausviittoja! Tuli muuten hyvä aamulenkki! Sen koomin ei koiria ookaan paljo näkyny, eli uni maittaa:)
Huomenissa talkoot jatkuu! Oon mä varmaan vähä vinksahtanu kun tykkään niin kovin tästä viittojen keruusta!

Sitten tuo mun jalka:) Tänään kävin fyssarilla ja sain terveen paperit, Jeeeeee! Oonhan mää jo vajaan viikon verran lenkkeilly ihan normaalisti, jes:)  Kyllä se elämä hymyilee, ainakin välillä!

Itäisessä Suomessa on saanut nauttia jälleen auringon paisteesta! Nytkin aurinko porottaa pilvettömältä taivaalta, että mikäs täällä terassilla on makoillessa;-))

Auringon paistetta toivotellen: Mirva






Ei kommentteja: