lauantai 11. toukokuuta 2013

Kuulumisia!

OIKEIN IHANAA ÄITIENPÄIVÄÄ
ja nimipäivä onnittelut kaikille Lotta nimisille, varsinkin minun rakkaalle tyttärelleni<3


Nyt on viikko ja yksi päivä siitä kun vas. jalan etureisi sanoi työsopimuksensa irti. Tilanne on koko ajan mennyt parempaan suuntaan, mutta ei mitään isoa muutosta ole tapahtunu. Toki kivuthan on poissa, sekä turvotus erittäin vähäistä. Jalka on edelleen jäykkä ja kävellessä en saa sitä kunnolla suoristumaan, paitsi silloin kun se oikein lämpiää. Itse revähtymäkohtahan ei ole vaivannut juurilainkaan, mutta saman jalan pohje, polvi ja takareisi sen sijaan keljuilee aika ajoin!
Kyllä täältä vielä noustaan=) Peukut pystyyn et mahdollisimman nopeesti!

En muistanu viimeks kirjotellessani laittaa sitä Hepun viimestä nolla rataa tänne, mutta tässä se ois! http://www.youtube.com/watch?v=I2z9VrxD_fw


Käytiin viikolla Tarjan ja poikien kanssa lenkillä ja Huru sheltti on avain mieletön pellolla juoksija. Huru sai innostettua mukaansa myös merlepojat:-))))
Tässäpä olisi pari videota juoksijoista!
http://www.youtube.com/watch?v=AJDnBjp61Fs
http://www.youtube.com/watch?v=ZrtDBsZydxA
Videoiden laatu ei toki ole mikään parahin, mutta kyllä niistä kuitenkin selvän saa!

Muuten viikko on menny hiljaiseloa vietellen. Pieniä lenkkejä koirien kanssa ollaan talsittu ja paljon oon saanu tehtyä rästissä olevia kotihommia, mikä onkin ihan huippu juttu! Käytiin me kerran Hepun kanssa kentällä kontakteja tekemässä! Pakkohan sinne on päästä ja nyt varsinkin ku esteet on ulkona!
Ilmat eivät ole juurikaan meitä Itä-Suomalaisia suosinu=( Tietty jos kylmästä ja kosteasta tykkää. Kun tuonne Etelä-Suomen puolelle soittelee niin tulee ihan kateelliseksi, kun siellä on jo ollu ihan bikini kelejä. Toivotaan että tulevan viikon aikana täälläkin saadaan nauttia auringon paisteesta.

Ja nyt juhlimaan=) Mirva

Ei kommentteja: