tiistai 7. toukokuuta 2013

Se ois sit siinnä=)))))

Kevät on ihan parasta aikaa!
Ollaan lenkkeilty todella paljon! Matkaa koko ajan lisätty 10-14km välillä ja hyvin on jaksanu pojat( ja minä) mukana kulkea!

Mulla piti alkaa eillen kesäloma, mutta se muuttuikin ainakin viikon ajaksi sairaslomaksi. Tästä lisää tuonnempana=(

Oltiin lauantaina Hepun ja Lotan kanssa Joensuussa POK:sin kisoissa!
Eka rata oli hypäri ja tuomarina Sami Topra! Ennen rataan tutustumista päästin suustani lausahduksen: me ei tarvita enää hyppy nollia! Ja se kyllä näkyi työskentelystä. Voi pojat...... asenne oli kadoksissa! Valssi väärään kohtaan ja koira luikahti takaakiertoon ja peli oli menetetty! Videolta katsottuna oli siellä muutama ihan ok kohta, mutta ei hyvä=)

Toinen rata olikin agirata ja myös kaikki loput kaksi ja loppupäivän tuomaroi Seppo Savikko. Oli muuten eka kerta juoksennella tämän miehen radoilla!
Rata oli haastava, mutta ei paha. Suoraputki suoritettava x3 tuotti vähän perhosia vatsaan. Rata meni hyvin. Yks pitkä kaarros tuli suoran putken jälkeen(putkijarru, ai mikä putkijarru) ja yks pyörähys! Muuten ihan tyytyväinen ja toki mun jalat oli todella tönköt! Tulos 0/2 SERTI ja SE OIS SIT SIINNÄ, eli SM-nollat kasassa! JEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!! Aivan mieletöntä. Oon ihan täpinöissäni!
Tällä radalla vas. reidessä tuntu vähä kireyttä, mutta ei pahasti. Venyttelin ym. ja eiku seuraavalle radalle tutustumaan.

Kolmas rata meni myös ihan sujuvasti. Loppusuoralla Heppu meni pituuden ja yhen hypyn ohi joten tulos 10! Muuten tosi hyvä rata.
No mutta sitten toi mun reisi ei tykännytkään tästä radasta=( Jomotus oli jo aika kova. Mietin kovasti mitä teen seuraavan radan suhteen.
Menin kuitenkin tutustumaan rataan ja ysi esteen kohdalla ajattelin et eiköhän tää oo tässä.
Hepulla oli sit laina ohjaaja Raution Jaana. Heppu lähti tosi hyvin Jaanan matkaa. Tulihan siellä kaikenmoisia virheitä ja HYLlykin, mutta se ei menoa haitannut. Kontaktit ei ollu ihan mitkään mallikkaimmat, mut haittaaks se=)
Ihan lopussa oli puomi ja Heppu päätti (hypättyään kontaktin yli) sen jälkeen et nyt mamman luo äkkiä! Kaappasin koiran syliin ja Heppu olikin kun ei ois viiteen vuoteen tavattu. Ilo ylimmillään=)

No ne oli tämmöset kisat. Mulla ei oo koskaan ollu reisien kanssa mitään ongelmia, tietty jotain kireyksiä, mutta ei muuta. Nilkka tais joskus aktiivi lentopallo aikoina reistailla, mutta ei muuta.
Reisi rupes kipeytymään enemmän ja eiku nenä kohti Lieksaa ja terveyskeskusta.
Onneks jalassa ei ollu repeämään. Ilmeisesti vaan revähtymä. Lepoa, voiteita ja nappia naamaan niin jospa se siitä!

No nyt on kolmas päivä tapahtuneesta ja jalka on todellakin paljon parempi. Kipuja ei juurikaan ole. Kun on pidemmän aikaa pystyssä niin jalkaa rupeaa pakottamaan ja pohje turpoaa. Levossa oon yrittänyt jalkaa pitää mahdollisimman paljon. Kyllä se tästä.

Nyt sitten Hepun kanssa ajatuksia sinne arvokisoihin. Toki SM-kisat mennään. Joukkuepaikka on vielä kysymysmerkillä. Oon hakenu shelttiyhdistyksen joukkueeseen.
EO-ja PM-karsintoihin myös mennään. MM-karsinnat saa meijän osalta jäädä(vaikkakin samassa kaikki nämä ovatkin). Siis kokemuksen haku reissu!

Toiveekkaana että tää jalka korjaantuu nopsaa niin ilmotin Hepun reilun viikon päästä oleviin Kuopion kisoihin=) No toivoa ei saa menettää!

Tässä vielä muutama kuva kisa päivältä! Kuvat: Inka Räsänen





 
Nyt eiku tavarat kasaan ja koutsaamaan muita ja Hepulle kontakteja=)
 
Se on moro! Mirva

Ei kommentteja: