torstai 15. toukokuuta 2014

Kesä vaan lähenee!

Niin se vaan tuo aika rientää. Viime kirjoittelusta onkin kulunut jo kotvanen.

Sitten kuulumisiin.

Vanha herra Jeppe viettää erittäin aktiivisia eläkepäiviään. Kunto on kohillaan ja lenkkeillään kovasti edelleen. Nyt kevään tullen ovat alkaeet myös nuo juoksulenkit joihin Jeppe myös osallistuu riippuen siitä onko lenkki semmonen että Jeppe voi irti juosta. Hyvin poika jaksaa. Nivelaineita käytetään päivittäin joten sekin voi olla syy että veteraanin 14v. jalka nousee hyvin. Jeppe jaksaa myös kovasti vimmata Jompen kanssa, mutta Heppua ei niihin karkeloihin huolita.

Jompen elämä on hyvin tasapaksua. Lenkkeilty ollaan entiseen malliin. Eikä etassuissa näytä ainakaan enemmälti kipuja olla sen verran kovaa vauhtia kaveri lenkeillä painattelee =)

Heppu "pentunen" on edelleen oma suloinen itsensä! Kevään aikana ollaan jonkin verran kisattu ja Hepusta leivottiinkin tuossa huhtikuussa H-AVA. Huisii <3<3<3. Se ois sit mun ekä TUBLA valio =) Muutenkin kisat on ihan kivasti menny. SM-nollia on kertynyt 14kpl ja on siellä se tublakin, sekä voitto. Eli arvokisoihin on aikomus mennä.
Hepun kanssa ollaan treenattu ja lenkkeilty. Treenit alkaa sujua koko ajan vaan paremmin ja paremmin. Oon käyttänyt Heppua fyssarilla ja osteopaatilla ja ei mitään pahaa onneksi ole ollut. Pieniä jumeja jotka on saatu sulamaan, HUH!

Kävin alkukeväästä kuuntelemassa Vappu Alatalon luennon ja sen jälkeen meillä oli Vapun kanssa henk.koht keskustelu. Se oli huippu juttu. Siinä on kyllä nainen oikeessa ammatissa.
Käytiin läpi lähinnä mun kisakäyttäytymistä, jännittämistä, tavoitteiden asettelua ym. Huippua. Sain sieltä niin paljon eväitä tulevaan että tästä on hyvä jatkaa.

Minulla on ollut monena keväänä haavaana aloittaa "juoksukoulu" kohti puolimaratonia. Aina on käynyt niin että kevätflussa sotkee mun ajatukset. Tänä keväänä ei niin käynytkään.
Kuusiviikkoa kestänyt juoksukoulu huipentui viime la puolimaratoniin. Niin sitä vaan tämäkin tyttö on juossut elämänsä ensimmäisen puolimaratonin ja voin sanoo ettei se ollut edes paha, mut ylpeä oon! Iso kiito vaan työkaverilleni että jakso mun kanssa tämän kuusi viikkoa taapertaa!
Jo ihmettelinkin että onpas outo kevät kun flunssaa ei tuu. No kuinkas ollakaan nyt oon saikulla flunssan vuoksi. Ääni on kähee, kurkku ku raastinrauta ja ku yskäsee niin tuntuu että kituset lentää pellolle. Et eihän se yhteiskunta niin toimi, että mie voisin joku kevät syrjäyttää tän kevät flunssan =) No mut eiku ettenpäin vaan sano mummo lumessa!

Pentu asiat meillä on kovasti jo vireillä, mutta mitään varmaa ei vielä mistään ole. Joten aika näyttää mitä tuleman pitää =)

Kesä on meijän perheessä todella tiukasti aikataulutettu! On kisoja, reissuja yksin ja yhdessä perheen kanssa. Kesä on ihanaa aikaa mennä ja tulla. Talvella joutaa sitten paikallaan töröttämään, ai minä vai=)? Nautin kovasti siitä että elämä on aikataulutettua, mutta tykkään välillä myös levätä laakereillani!  Pitkästä aikaa saankin olla Heinäkuun lomalla, kun sillo on myös lasten loma! Ihan mukavata.

Jospas sitä lähtis pikkupäikkärit ottamaan! Se on moro =)

Ei kommentteja: